Runokonsertit

14.9.2024 Virtaa! -runofestivaali, Kulttuuri keskus Vanha Paukku, Lapua. Pohjalainen nainen -matinea. Linkki tapahtumaan => https://lapua.fi/virtaafestivaali/

25.5.2024 KokoNainen -hyvinvointitapahtuma naisille. Jokipii. Pohjalainen nainen ja Nalaania.

Runokonsertti on runojen, musiikin ja kuvamaailman kautta syntyvä taidekokonaisuus, jonka tarkoitus on liikauttaa kuulijansa ja katsojansa tunteita. Siinä onnistuessaan se on merkityksellistä.  Tulen vierailemaan tapahtumassasi tai järjestetään sellainen yhdessä. Kysy lisää pohjalainennainen@gmail.com

Tarinat ja runot syntyvät pienissä hetkissä, kuvina mielessä ja niiden alkulähde on jossain toisessa ulottuvuudessa. Uskon kauneuteen, ja sen kautta ihmisten kykyyn ja haluun nähdä ja ottaa vastaan valoa, lämpöä ja rakkautta. Runokonsertti on hetki kauneudelle ja omalle sisäiselle itselleen.

Nalaanian tunnematka

Elämä koostuu pienistä hetkistä, jotka muodostavat sisimpäämme ajan, eletyn elämän ja tunteiden kerroksia. Naisen matka on rauhallinen hetki naiseuden runsauteen, kipuihin ja loputtomaan rakkauteen. Mitä onnellisuus on? Mitä ovat itselleni ja sitä kautta läheisilleni hyvän elämän aineksia? Miten olla rohkeasti tunteva ja näkyvä itsensä? Sillä matka eteenpäin tarkoittaa aina rehellistä itsensä kohtaamista, vastuun ottamista, kasvua ja kipuiluakin, mutta se on sen arvoista.

Tunnematka on ohjauksellinen kokonaisuus yksilölle tai max 9 hlön ryhmälle. Teemoina mm avoimuus, luopuminen, rakkaus, häpeä ja itsetuntemus.

Kysy lisää pohjalainennainen@gmail.com

Naiselle- teemaillat

Iltaan sisältyy runoja, ohjauksellisia tarinoita, keskustelua, musiikkia, tuoksuja, aistien hemmottelua. Teemoina mm naiseus, luopuminen, rakkaus, luontoyhteys, uusi alku.

Ihana tunnelma, kynttilät, teemakortit. Luottamuksellinen, rentouttava ja mieleen jäävä pysähtymisen taikahetki, jonka olet ansainnut kokea yhdessä oman ryhmäsi kanssa. Tehdään teille ihana ilta! Kysy lisää pohjalainennainen@gmail.com

Ammatillinen taustani on kansainvälisessä perheyrityksessä markkinoinnissa ja myyntitehtävissä. Olen Ratkaisukeskeinen Työnohjaaja ja Suomalainen eroseminaari® -ryhmänohjaaja sekä NLP -Master.