Eira Viitala on runoilija, kirjoittaja. Perheyrittäjyydellä, tekemisen ja aikaansaamisen identiteetillä on ollut ja on edelleen vahva vaikutin hänen elämässään.

Eiralla on taustalla myös Ratkaisukeskeinen työnohjaajatutkinto sekä Suomalainen eroseminaari® -ohjaajakoulutus.

Uusien ovien avaaminen sytyttää innostuksen palon yhä uudelleen, vaikka asettaakin väistämättä alttiiksi myös haavoittuvuudelle. Tasapainoa elämisen runsauden ja täyteläisyyden keskelle tuo luonnon äärettömyys ja puhdistava taika.

Rakastan uuden ammentamista ja opitun jakamista. Uteliaisuuteni on loputon vuorovaikutuksen, viestinnän ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksille. Näkyväksi omana itsenään tuleminen ja todeksi eläminen on ollut tärkeimpiä ovia avaavia ja onnellisuutta lisääviä asioita, joita olen elämäni varrella oppinut.

Sydämeni sykkiii luonnolle, lukemiselle, tanssimiselle, musiikille, hyvän ruuan ja matkailun elämyksille. Kupliva ilo ja nauru ovat elämän parasta eliksiiriä!

Koen vahvaa elämää kantavaa voimaa äitiydestä ja isovanhemmuudesta, jotka täyttävät minut syvällä rakkaudella sekä yhteydellä johonkin näkyvää suurempaan”

Ammatilliseen taustaani ja tekemiseeni pääset tutustumaan tästä